Щодо змін у ТОП-менеджменті туроператора KOMPAS

Не секрет, що Асоціація УАТА пильно стежить за всіма змінами у державному реєстрі підприємств по понад 50 юридичних осіб туроператорів в Україні. 

6 серпня нами було направлено офіційного листа власниці туроператора Kompas Ганні Соловйовій щодо невідповідності даних у ЄДРПОУ реальному стану речей, адже Михайло Тюрін, що за документами значиться керівником юридичної особи туроператора (ТОВ “ГТО”), з квітня 2019 року не має відношення до компанії та не здійснює керівництво нею.

У відповідь, нас було запевнено, що інформація щодо стану речей готується до публікації та все буде повідомлено найближчим часом. І дійсно, невдовзі на сайті туроператора з’явилася інформація про перехід з 19.08 на нову юридичну особу у зв’язку із чим необхідно перезаключити договір з ТОВ “КОМПАС УКРАЇНА”. Керівник компанії за документами – Ганна Соловйова.

На початку минулого тижня нам стало відомо, що до керівної роботи в компанії став Сергій Солнцев – в минулому керівник та співвласник славнозвісної компанії NEWS Travel. Після перемовин з Ганною та знаючи, що кандидатура Сергія ще не затверджена, Асоціацією було рекомендовано не залучати його до управління компанією через негативний імідж, що склався у зв’язку з припиненням діяльності NEWS Travel. Тільки перед членами УАТА та їх клієнтами невиплачені борги NEWS Travel складають понад 10 млн. грн.

На жаль, до наших рекомендацій не дослухались.

Ганна позиціонує Сергія Солнцева не як співробітника компанії, а як незалежного консультанта в сфері організації  менеджменту туристичного бізнесу, але він продовжує працювати в офісі компанії Kompas.

Незважаючи на те, що компанія Kompas зарекомендувала себе на ринку як надійний партнер, про що свідчить і наш рейтинг за результатами зимового сезону, ми не можемо рекомендувати співпрацю з нею, допоки в керівництві беруть участь особи, що не відповідають поняттю бездоганної ділової репутації

3 thoughts on “Щодо змін у ТОП-менеджменті туроператора KOMPAS

  1. Удивительно о чем думает ТО заключая контракт и начиная работу с мошенниками, которые обсудили и обокрали сотни агентов !!!!

    В бан ТО «Компас» за такое !!!

  2. Я правильно понимаю, что есть фактическое подтверждение того, что экс-руководитель Ньюз Тревел виновен в том, что компания перестала выполнять обязательства? На мой взгляд – предшествовала проблемам попытка захода/поглощения компании российским Библио глобусом, которая потом вылилась созданием Зевс Тревел. Поправьте, если я не права.

    1. К сожалению, есть много примеров, когда “фактическое подтверждение” отсутствует, несмотря на все усилия со стороны тур.общественности. Тем не менее, есть понятие безупречной деловой репутации для топ-менеджмента туроператора.

      P.S. Посмотрите на состав учредителей, размер уставного фонда и дату регистрации вот этих компаний:
      https://youcontrol.com.ua/ru/catalog/company_details/41039982/
      https://youcontrol.com.ua/ru/catalog/company_details/41178941/

      Возможно, наведет на какие-то мысли

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *